Met Passie voor Elektrische Rijden en Laden

Een beetje meer over ons

Wie zijn We?

Laadpalenexpert is een webwinkel gespecialiseerd in slimme oplaadsystemen voor elektrische auto’s. We verkopen producten van verschillende innovatieve leveranciers, die leidend in de markt zijn. Wij zetten ons in voor volledige ontzorging van de klant en bieden betrouwbare service. Van advies, via installatie tot onderhoud.

laadpalenexpert-magazijn

Installatie & Service

U kunt bij alle producten in onze webshop kiezen om de installatie zelf uit te voeren of gebruik te maken van één van onze service engineers. Lees hier meer over de Installatie.

Zakelijke oplossingen

Naast de aanschaf van uw laadpaal of laadpalen, kunt u ook voor het verrekenen van laadtransacties bij ons terecht. Door huurders, bezoekers of gasten de mogelijkheid te bieden hun elektrische auto op te laden, verdient u uw laadpaal vanzelf terug.

Lees hier meer over het terugverdienen van uw laadpunt.

Onderdeel van Stock Today

Tijdens het afrekenen of in de communicatie omtrent de bestelling is het wellicht zo dat je de naam Stock Today voorbij ziet komen. Dit is de naam van het bedrijf dat o.a. deze webshop in beheer heeft. Door het combineren van magazijn & verzendprocedures, zijn we in staat om voor verschillende webshops het hele jaar rond de fulfilment en service te garanderen.