Betalingen

Alles over de betaling van je bestelling

Gemakkelijk betalen op 4 manieren.


Op welke manieren kan ik betalen?


1. iDeal

Wanneer je beschikt over een lopende rekening bij één van de grote Nederlandse banken, kun je online betalen met iDeal. iDeal is de gemakkelijkste manier om online betalingen te doen in Nederland.

Betalingen worden binnen enkele seconden verwerkt en bevestigd, hierdoor kunnen wij de bestelling direct in behandeling nemen. Betalen met iDeal is gratis.

betaalmethode ideal

2. Paypal

Ook kun je hier betalen met PayPal, een digitale portemonnee waar je een bankrekening of creditcard aan kunt koppelen. Paypal biedt een veilige plek waar je gemakkelijk online betalingen kunt voldoen.

Betalingen via Paypal zijn gratis en zijn gemakkelijk terug te vorderen als je de bestelling wilt annuleren.

betaalmethode

3. Visa/Mastercard

Je kunt hier ook betalen met Visa of Mastercard. Betalingen met creditcard zijn automatisch verzekerd en vrij eenvoudig terug te vorderen mocht je van de aankoop willen afzien.

Betalingen via creditcard duren wat langer om te verwerken omdat dit via de creditcard instanties verloopt. Zodra de gegevens zijn gecontroleerd, nemen we de bestelling in behandeling.

betaalmethode creditcard

Betaling mislukt of geweigerd?


Lukt het niet met een betaling? Kijk dan eerst of het systeem waarmee je wilt betalen op dat moment correct werkt. Wanneer het er op lijkt dat het probleem ligt bij ons systeem, dan vragen we je contact met ons op te nemen zodat we je verder kunnen helpen. Door ons te laten weten dat iets niet werkt, kunnen we ook anderen beter van dienst zijn.


Retourbetaling van je bestelling


Wanneer je je bestelling hebt geretourneerd en deze voldoet aan onze retour voorwaarden, dan krijg je van ons het aankoopbedrag inclusief gemaakte verzendkosten vergoed. Je krijgt binnen 3 werkdagen het bedrag terug gestort op de gebruikte rekening bij aankoop. Kijk voor meer informatie op onze retourpagina.


Een kortingscode gebruiken


Ben je in het bezit van een kortingscode van onze webshop? Voer deze code dan in tijdens het bestelproces.
De korting wordt direct doorberekend.