Transacties verrekenen en uw laadpaal terugverdienen

Het plaatsen van een professionele laadinfrastructuur vraagt om een investering. Samen met onze partners bieden wij u de mogelijkheid om deze investering terug te verdienen door laadtransacties die op uw laadpunt(en) plaatsvinden te verrekenen. Dat houdt in dat u geld kunt vragen voor het gebruik van uw laadpaal en u hierdoor de investering in uw laadpunt (gedeeltelijk) kunt terugverdienen.

Hoe werkt verrekenen?

U heeft een of meer laadpalen voor elektrische auto’s aangemeld om te verrekenen, zodat bezoekers betaald kunnen laden. Berijders laden hun elektrische auto op bij uw laadpaal, dat kan met iedere Nederlandse laadpas. Via onze partner worden de transacties met de verschillende laadpasaanbieders verrekend. Één keer per kwartaal ontvangt u een creditfactuur met de laadopbrengsten minus de door ons berekende kosten.

Smart charging as a service

Als u twee of meer elektrische voertuigen met veel vermogen wilt opladen, is de capaciteit van uw aansluiting of installatie vaak niet meer toereikend en moet de aansluiting worden verzwaard. Met Smart Charging kunt u bij een groot aantal laadstations flink besparen op de aanlegkosten voor een zwaardere aansluiting en de jaarlijkse kosten voor een zwaardere aansluiting. Dit betekent dat u uw investering veel sneller terugverdient door middel van betaalde laadbeurten.

Voordelen

  • Verdienmodel op basis van laadtransacties en gebruik (ook buiten kantoortijden)
  • Huurders of klanten binden door laadservice aan te bieden
  • Voorkomen van hoge investeringen door smart charging
  • Volledige ontzorging, maar u behoudt controle en regie
  • Sustainability oplossing draagt bij aan milieudoelstelling (DUO, RVO, ministeries)
2019-09-17T12:47:45+02:00