Laadpalen van Alfen

alfen-icu-eve-dubbel-mini

Eve Double Pro-line

vanaf €2.934,-
alfen-icu-eve-enkel

Eve Single Pro-line

vanaf €974,95
alfen-icu-compact-mini

Eve Single S-line

vanaf €794,95
alfen-twin-4-xl-ev-ladpaal

Alfen Twin 4XL

vanaf €3.483,-

Alfen biedt zowel

zakelijke als privé laadoplossingen

Alfen Laadoplossingen

Laadpalen EV – Solide en hightech oplaadpalen voor elektrische auto’s. Alfen biedt een complete reeks aan elektrische laadpunten voor zowel thuis als bij bedrijven. De slimme charging stations zijn er in een grote variëteit aan laadvermogens en functionaliteiten. De krachtige combinatie van Alfen’s transformatorstations, energieopslagsystemen en laadpunten maakt het mogelijk om de centrale opwek en gebruik te balanceren.

Degelijke laadpalen

De laadpalen van Alfen zijn DEKRA gekeurd en getest door fabrikanten van elektrische auto’s. Mogelijkheid tot Back-office systeem voor het managen van laadpalen en de palen ondersteunen de mogelijkheid tot verrekening. De laadpalen zijn SIM-lock vrij: ondersteuning van verschillende back-offices en verrekenplatformen.

Verschillende mogelijkheden

Alfen biedt een reeks slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten. Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Daarnaast kunnen ze bovendien reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar.

Voordelen van Alfen’s elektrische laadpunten

Alfen werkt al sinds 2008 aan de meest geavanceerde oplaadpalen voor iedere elektrische auto. Onze laadpalen zijn geproduceerd met Europese componenten van A-kwaliteit, getest en gekeurd door vooraanstaande automerken en onafhankelijke instanties, SIM-lock vrij en uitgerust met de laatste ontwikkelingen op het gebied van smart charging en connectiviteit.

Voor iedere elektrische auto

De Alfen laadpalen zijn geschikt voor en getest met iedere elektrische auto. Dit betekent dat u altijd thuis, op kantoor of in het openbare terrein zorgeloos kunt opladen met welk elektrisch voertuig dan ook.

SIM-lock vrije laadstations

Als enige in de markt, zijn de Alfen laadstations SIM-lock vrij. Dit houdt in dat u een vrije keuze heeft voor een dienstverlener voor het verrekenen van stroom of beheer van laadstations.

Bewezen betrouwbaar

De producten van Alfen zijn getest door vooraanstaande automerken en gekeurd door onafhankelijke instanties. De laadstations zijn hierdoor als enige in Nederland DEKRA (voorheen KEMA), CE en Z.E. Ready gecertificeerd. Met Alfen kiest u voor bewezen zekerheid en betrouwbaarheid.

Onderdelen van A-kwaliteit

De Alfen laadpunten worden geproduceerd met Europese componenten van A-kwaliteit. Hiermee bent u altijd voorzien van een kwalitatief hoogstaand laadpunt met een hoge levensduur en een betrouwbare werking.

” Scherpe prijs en behulpzaam, zeer goede ervaring en een voordelige paal die we terugverdienen! ”

Angela Blauw - Hotel de Meern

” Voor ons wagenpark overzag Laadpalenexpert.nl de plaatsing van onze nieuwe palen op een zorgvuldige manier. ”

Rob Does - Amsterdam

” Ik was op zoek naar een laadoplossing waar ik niet teveel tijd aan kwijt zou zijn. Dat is er goed gelukt! ”

Sanne de Groot - Zelfstandige

Op de hoogte blijven van nieuwe modellen en acties?

Inschrijven Nieuwsbrief