Alles over de betaling van uw bestelling

Gemakkelijk betalen op 3 manieren.

Op welke manieren kan ik betalen?

1. iDeal

Wanneer u beschikt over een lopende rekening bij één van de grote Nederlandse banken, kunt u online betalen met iDeal. iDeal is de gemakkelijkste manier om online betalingen te doen in Nederland. Betalingen worden binnen enkele seconden verwerkt en bevestigd, hierdoor kunnen wij de bestelling direct in behandeling nemen. Betalen met iDeal is gratis.

2. Paypal

Ook kunt u hier betalen met PayPal, een digitale portemonnee waar u een bankrekening of creditcard aan kunt koppelen. Paypal biedt een veilige plek waar u gemakkelijk online betalingen kunt voldoen. Betalingen via Paypal zijn gratis en zijn gemakkelijk terug te vorderen als u de bestelling wilt annuleren.

3. Visa/Mastercard

U kunt hier ook betalen met Visa of Mastercard. Betalingen met creditcard zijn automatisch verzekerd en vrij eenvoudig terug te vorderen mocht u van de aankoop willen afzien. Betalingen via creditcard duren wat langer om te verwerken omdat dit via de creditcard instanties verloopt. Zodra de gegevens zijn gecontroleerd, nemen we de bestelling in behandeling.

Betaling mislukt of geweigerd?

Lukt het niet met een betaling? Kijk dan eerst of het systeem waarmee u wilt betalen op dat moment correct werkt. Wanneer het er op lijkt dat het probleem ligt bij ons systeem, dan vragen we uw contact met ons op te nemen zodat we u verder kunnen helpen. Door ons te laten weten dat iets niet werkt, kunnen we ook anderen beter van dienst zijn.

Retourbetaling van uw bestelling

Wanneer u de bestelling hebt geretourneerd en deze voldoet aan onze retour voorwaarden, dan krijgt u van ons het aankoopbedrag inclusief gemaakte verzendkosten vergoed. U krijgt binnen 3 werkdagen het bedrag terug gestort op de gebruikte rekening bij aankoop. Kijk voor meer informatie op onze retourpagina.